Er PTFE det samme som teflon?
Er PTFE det samme som teflon?

Video: Er PTFE det samme som teflon?

Video: Er PTFE det samme som teflon?
Video: ТОП 4 ошибок. Что делать если Глазурь для Кейк Попсов и Эскимо Трескается + Рецепт. 2024, April
Anonim

I det væsentlige ligger den eneste forskel i navnet. PTFE er det forkortede navn på kemikaliet polytetrafluorethylen , og Teflon er handelsnavnet på samme polymer. Hvis du leder efter et meget fleksibelt, non-stick materiale, der er kemisk, elektrisk og termisk modstandsdygtigt, skal du ikke lede længere end PTFE.

Er PTFE derfor en teflon?

PTFE , kendt som Teflon . Polytetrafluorethylen (PTFE ) er en syntetisk fluorpolymer af tetrafluorethylen, der har en bred vifte af anvendelser til forskellige applikationer som f.eks. PTFE Tape. PTFE er et fast fluorcarbon, da det er en højmolekylær forbindelse, der udelukkende består af kulstof og fluor.

På samme måde, hvad er monomeren af teflon? Videnskaben bag Teflon Teflon er en polymer, som er fremstillet ved at samle en masse mindre molekyler kaldet monomerer . I dette tilfælde monomer er tetrafluorethen (TFE), og når det polymeriseres bliver det til poly-TFE, eller PTFE som det nogle gange kaldes.

Efterfølgende kan man også spørge, er PTFE det samme som PFOA?

PFOA , PTFE og forskellene mellem de to PFOA , forkortelse for perfluoroktansyre, er en asyntetisk forbindelse, der har mange anvendelser. Det er kendt for at afvise vand og olie og bruges i nogles fremstillingsprocessen PTFE køkkengrej. PTFE , et særskilt stof, er asyntetisk polymer.

Er PTFE sikkert?

Indtagelse af PTFE er ikke rapporteret at være giftig og resterende PFOA i PTFE -belagte pander overføres minimalt til mad. Men langtidseksponeringsundersøgelser til PTFE -dampe og PFOA er ikke blevet gennemført, så vi kan ikke sige, at det er fuldstændigt sikker . Uanset hvad, bør du holde fuglen Larry væk fra køkkenet.

Anbefalede: