Hvad bruges en cantilever til?
Hvad bruges en cantilever til?

Video: Hvad bruges en cantilever til?

Video: Hvad bruges en cantilever til?
Video: Scheepsdale Bridge (Cantilever) Bruges Belgium (Brugge) Scheepsdalebrug 2024, Kan
Anonim

EN cantilever er en bjælke forankret i kun den ene ende. Bjælken bærer belastningen til understøtningen, hvor den presses imod af et moment og forskydningsspænding. Cantilever konstruktion giver mulighed for overhængende strukturer uden udvendig afstivning. Cantilevers kan også konstrueres med spær eller plader.

Hvad er formålet med en cantilever under hensyntagen til dette?

Cantilevers giv fri plads under bjælken uden støttesøjler eller afstivninger. Cantilevers blev en populær strukturel form med introduktionen af stål og armeret beton. De bruges i vid udstrækning i bygningskonstruktion, især i: Cantilever broer.

Ved siden af ovenstående, hvor bruges cantilevers? En skrå bjælke fastgjort ved bunden er ofte Brugt til at understøtte den frie ende, som i et fælles beslag. Springbrættet er enkelt cantilever stråle, og cantilever designis ofte Brugt til baldakiner, altaner, fortove uden for brospærerne og store kraner som f.eks. Brugt værfter.

Ligeledes spørger folk, hvad er et eksempel på en cantilever?

En altan, der rager ud fra en bygning, ville være en eksempel på en cantilever . For små gangbroer, den udkragninger kan være simple bjælker; dog stor cantilever broer, der er designet til at håndtere vej- eller jernbanetrafik, bruger spær bygget af konstruktionsstål, eller kassedragere bygget af forspændt beton.

Hvad er en bjælke og en cantilever?

Cantilever bjælker . Cantilever bjælke betyder stiv bjælke eller stang, der er fastgjort til en understøtning, normalt lodret struktur eller væg og stråler anden ende er gratis. Det er y en vandret bjælke som kun er fast i den ene ende, mens den anden ende er fri til at bære nogle vertikale belastninger.

Anbefalede: