Hvad er et skot på et tag?
Hvad er et skot på et tag?

Video: Hvad er et skot på et tag?

Video: Hvad er et skot på et tag?
Video: ЛУЧШИЕ БЛОКИ ЛИЦОМ В ВОЛЕЙБОЛЕ 2024, Kan
Anonim

skot . 1. En struktur på tag af en bygning, der dækker en vandtank, skakt eller serviceudstyr. 2. En struktur, som på en tag , der dækker en trappeopgang eller anden åbning, for at give tilstrækkelig frihøjde.

Ligeledes spørger folk, hvad er et trappeskott?

Definition. EN trappe eller kælder skot er en lukket konstruktion, der forbinder et udvendigt niveau, såsom i en gård eller indkørsel, til en underjordisk del af huset, såsom en kælder eller rodkælder. Hele skot og trin er normalt kendt som skot trapper i byggemanualer og byggekoder

Ligeledes, hvad er et elevatorskott? en mur eller vold til at tilbageholde jord, ild, vand osv. en kasselignende struktur bygget over en åbning, som ved toppen af en trappe, elevator skaft osv.

Desuden, hvad er et skot på en bygning?

EN skot er en sektion af loftet, der er blevet tabt og pakket ind eller lukket. Det er ikke ualmindeligt at have skotter i dit køkken, badeværelse eller kælder. De kan være særligt nyttige i kældre, når du opretter medierum og fungerer godt til specielle belysningsfunktioner eller indbyggede højttalersystemer.

Kan man fjerne et trappeskot?

Det er meget usandsynligt, at skot kunne være fjernet eller reduceret uden at flytte/ændre trappe . De fleste mennesker fylder over skot skal bruges til opbevaring eller garderobezone.

Anbefalede: