Hvad er eksempler på en producent?
Hvad er eksempler på en producent?

Video: Hvad er eksempler på en producent?

Video: Hvad er eksempler på en producent?
Video: Johann Perrier Interview 2021: The producer of System in Blue & Bad Boys Blue (Subtitles) 2024, Kan
Anonim

Kiselalger

Amerikansk bøg

Cladonia perforata

Desuden, hvad er 3 eksempler på en producent?

Eksempler på producenter omfatter planter af alle typer (med få undtagelser som parasitære planter ), cyanobakterier og planteplankton. Forbrugere er organismer, der lever af producenter, da de ikke er i stand til at producere deres egne kulhydrater. De er opdelt i tre: primære, sekundære og tertiære forbrugere.

Man kan også spørge, hvad er 5 eksempler på producenter? Nogle eksempler på producenter i fødekæden omfatter grønt planter , små buske, frugt, planteplankton og alger.

Tilsvarende bliver det spurgt, hvad er producenter giver eksempler?

Producenter er enhver form for grøn plante. Grønne planter laver deres mad ved at tage sollys og bruge energien til at lave sukker. Planten bruger dette sukker, også kaldet glukose til at lave mange ting, såsom træ, blade, rødder og bark. Træer, som de mægtige eg, og den store amerikanske bøg, er eksempler af producenter.

Hvad er producenterne?

Producenter er organismer, der skaber mad af uorganisk materiale. De bedste eksempler på producenter er planter, laver og alger, som omdanner vand, sollys og kuldioxid til kulhydrater. Forbrugere er organismer, der ikke kan skabe deres mad.

Anbefalede: