Hvad bruges et 8-punkts stik til?
Hvad bruges et 8-punkts stik til?
Anonim

8 punkts stikkontakter er Brugt til firkantede møtrikker og bolte. Du finder disse i nogle gamle hjem og antikke møbler. Nogle rørpropper, sætskruer og haner vil have firkantede ender.

Hvad bruges 12-punkts-stik til?

Svar: Det er rigtigt 12 - punktstik er fine til de fleste letvægtsreparationer, men tunge skruer kræver en seks- punktstik . En seks- punktstik er meget mindre tilbøjelige til at glide af en genstridig fastgørelse eller runde over hjørnerne. Her er hvorfor: (1) Seks- punktstik har tykkere vægge, så de er mindre tilbøjelige til at flyve.

Efterfølgende er spørgsmålet, kan du strippe 12-punkts-stik? Det 12 pt fatning er en højere kvalitet. Det er mindre tilbøjelige til at glide eller strimmel møtrikken. En 6- punktstik får et bedre greb om møtrikken og er derfor mindre tilbøjelige til at glide og afrunde møtrikkens hjørner. jeg gjorde husk en fordel ved 12 - punktstik , kan du bruge den på firkantede nødder.

Desuden, hvad bruges e-stikkontakter til?

E Torx Stikkontakter E Torx, eller 'ekstern Torx stikkontakter ' for at give deres fulde navn, er stikkontakter designet til at passe og dreje fastgørelseselementer med et eksternt Torx-hoved. E Torx stikkontakter er dimensioneret fra E1 (mindst) til E100 (størst), selvom de fleste E Torx stikkontakt sæt vil variere i størrelse fra E4 – E24.

Hvad er den mest almindelige størrelse drevstik?

almindelige skralde størrelser inkluderer 1/4-tommer køre , 1/2-tommer køre og 3/8-tommer køre.

Her er en oversigt over de mest almindelige stiktyper, du finder, og hvornår du sandsynligvis vil bruge dem:

  • SAE fatninger.
  • Metriske fatninger.
  • Torx bit fatninger.
  • Slagfatninger.
  • Driver stik.
  • Gennemgangsstikdåser.

Anbefalede: