Hvad laver Forbrugerforeningen?
Hvad laver Forbrugerforeningen?

Video: Hvad laver Forbrugerforeningen?

Video: Hvad laver Forbrugerforeningen?
Video: Hvad er Forbrugsforeningen 2024, Kan
Anonim

Forbrugerforeningen er nonprofit organisation, der udgiver månedsmagasinet Forbruger Rapporter, dedikeret til at levere forbrugere med information og rådgivning om en lang række af forbruger spørgsmål, herunder produktsikkerhed, sundhedsydelser, finansielle tjenesteydelser og fødevareproduktion.

Heraf, hvad er formålet med forbrugerrapporter?

Det rapporter søge at yde forbrugere med en detaljeret analyse af fordele og ulemper ved et bestemt produkt eller en ydelse. Forbrugerrapporter skabes ved at vurdere enkeltpersoners erfaringer med et produkt eller en service.

Udover ovenstående, er Consumer Reports gratis? Via hjemmesiden Consumerist.com, Forbrugerrapporter tilbyder i øjeblikket en gratis 30 dages prøveabonnement på Forbrugerrapporter .org. Fra The Consumerist hjemmeside: Da vi er ejet af Forbrugerrapporter , vi er i stand til udelukkende at tilbyde dig en gratis 30-dages prøveabonnement på Forbrugerrapporter .org. Ja, det er det gratis.

På samme måde kan du spørge, hvad Consumer Reports gør med de produkter, de tester?

Forbrugerrapporter ' flagskibswebsted og magasin udgiver anmeldelser og sammenligninger af forbrugerprodukter og tjenester baseret på rapportering og resultater fra dets interne afprøvning laboratorie- og undersøgelsesforskningscenter. Den udgiver også generelle og målrettede produkt /servicekøbsvejledninger.

Kan du stole på Consumer Reports?

Det gør Consumer Reports ikke gør et godt stykke arbejde med at inddrage pålidelighed i deres vurderinger. De betragter pålidelighed som adskilt fra deres vurderinger. Det andet spørgsmål er det Forbrugerrapporter tester apparater et par gange, men de bruger ikke apparatet hver dag som en ejer gør.

Anbefalede: