Kan en juniorpantejer udlægge tvangsauktion?
Kan en juniorpantejer udlægge tvangsauktion?

Video: Kan en juniorpantejer udlægge tvangsauktion?

Video: Kan en juniorpantejer udlægge tvangsauktion?
Video: Tvangsauktionsskole - Lektion 1: "Hvad er en tvangsauktion" 2024, Kan
Anonim

Lovligt, al ejendom pantehavere kan tvinge en ejendom ind tvangsauktion , uanset deres anciennitet på ejendomstitler. Det er meget sværere for et andet realkreditinstitut afskærme dog. Det er fordi senior panteret indehavere betales først, med juniorpantejere nogle gange tilbage uden salgsprovenuet at kræve.

Heraf, kan en junior panthaver tvangsauktion?

Junior Lienholder Tvangsauktioner For eksempel, hvis din bolig er meget mere værd end dens realkreditsaldo a juniorpantejer magt afskærme i forventning om at modtage betydelige salgsprovenu. Også en juniorpantejer måske køber dit første realkreditlån, bliver det nye pantsætter og så afskærme det pant.

For det andet, kan en panthaver tvangsauktionere en ejendom? Juridisk, alt sammen ejendomspantehavere kan kraft a ejendom ind i tvangsauktion , uanset deres anciennitet på ejendom titler. Det er meget sværere for et andet realkreditinstitut afskærme dog. Det er fordi senior panteret indehavere betales først, med junior panteret indehavere nogle gange tilbage uden salgsprovenuet at kræve.

På denne måde, hvad sker der med juniorpantret i tvangsauktion?

Efter et førstepantlån tvangsauktion , alle juniorpant (inklusive et andet realkreditlån og evt junior - dom panterettigheder ) er slukket, og de panterettigheder fjernes fra ejendommens titel. Men andenpantelånsgælden og kreditors dom forbliver, selvom de ikke længere er knyttet til afskærmet ejendom.

Hvad er junior pantholder?

EN juniorpantehaver er en person eller enhed, der opnår en tilbageholdsret interesse, efter at der allerede er en eksisterende tilbageholdsret på ejendommen. Denne anden realkreditlångiver kan kaldes juniorpantehaver , mens den oprindelige pantsætter ville blive kaldt senior panterettholder.

Anbefalede: