Kan et SBA-lån eftergives?
Kan et SBA-lån eftergives?

Video: Kan et SBA-lån eftergives?

Video: Kan et SBA-lån eftergives?
Video: "Du tar lån för att betala av lån?" | Lyxfällan 2024, Kan
Anonim

Det SBA har et afregningsprogram kaldet SBA Tilbud i kompromis (OIC), men tilgivelse er ikke automatisk. Det SBA tilbyder generelt ikke 100 % tilgivelse på 7(a) og 504 lån , uanset hvor dårlig din økonomi er. Det er ikke forpligtet til at overveje et forlig, men det gør det ofte.

Er et SBA-lån derfor fritstillet?

Afladning SBA lån i konkurs SBA lån KAN udskrives ved konkurs. Men hvis du skulle standard på lån og ikke gør noget, kan långiver tage juridiske skridt for at inddrive de penge, du skylder. Mere end sandsynligt kan långiveren pynte på din løn, sagsøge dig og lægge en pant i din ejendom.

Udover ovenstående, kan du sagsøge SBA? Svar. 28 U. S. C. § 2415(a) fastsætter den føderale forældelsesfrist gældende for SBA handlinger for at inddrive under kontrakt. Generelt er SBA'er lige til sagsøge ville være begrænset til 6 år; dog illustrerer det følgende eksempel, hvordan en garantens misbrug kan ændre resultatet drastisk.

Heri, hvad sker der, hvis du misligholder et SBA-lån?

Långiver har ret til at beslaglægge de aktiver, som låntageren brugte som sikkerhed for at bakke lån . Hvis du er standard og långiver tager et tab på lån , forelægger den tabet til SBA for at honorere sin garanti. Det SBA garanterer op til 85 % på lån på $150.000 og mindre, og op til 75 % på lån over $150.000.

Hvad kan SBA-katastrofelån bruges til?

SBA virksomhed fysisk katastrofelån (BPDL) BPDL'er er sikret på lang sigt lån at virksomhedsejere kan bruges til at erstatte noget, der er beskadiget eller tabt under en naturlig katastrofe . Dette omfatter udstyr eller maskiner, inventar, skader på fast ejendom og ejendom og forbedringer, som din virksomhed har foretaget på en lejekontrakt.

Anbefalede: