Bliver GE købt ud?
Bliver GE købt ud?

Video: Bliver GE købt ud?

Video: Bliver GE købt ud?
Video: Imagine Dragons - Believer 2024, Kan
Anonim

I en aftale på 21,4 milliarder dollars General Electric vil indsnævre sin portefølje ved at sælge sin biofarmaforretning til Danaher, et Washington, D. C.-baseret selskab, der er blevet en større spiller inden for biovidenskab i løbet af de sidste par år gennem opkøb.

Ligeledes spørger folk, hvem købte GE ud?

I oktober 2015, aktivist investor Nelson Peltz fond Trian købt en aktiepost på 2,5 milliarder dollar i virksomheden. I januar 2016 købte Haier Group GE's apparatdivision for 5,4 mia.

er GE et køb 2019? Det købe zone maxer ved 12.54. Ikke kun gjorde GE slog indtjeningsvisningerne for fjerde kvartal, men det forventede, at pengestrømmen ville stige i 2020. I 2019 , GE aktien steg 47%, mere end dobbelt så meget som Dow Jones Industrial Average.

På samme måde kan du spørge, er det godt at købe GE-aktier nu?

Hvis du leder efter kortsigtede gevinster, General Electric (NYSE: GE ) er ikke lige, hvad du ville betragte som et overbevisende købe . GE lager betragtes som en moderat købe på Wall Street med en potentiel opside på 4 %. Men General Electric har et langsigtet potentiale, hvilket kunne gøre det til en godt køb for den rigtige investor.

Blev General Electric købt ud?

Ifølge Wall Street Journal, General Electric har aftalt at sælge Current, en GE datterselskab, der producerer energistyringssystemer, til American Industrial Partners (AIP) for et ikke oplyst beløb.

Anbefalede: