Kan jeg få et realkreditlån efter kapitel 7?
Kan jeg få et realkreditlån efter kapitel 7?

Video: Kan jeg få et realkreditlån efter kapitel 7?

Video: Kan jeg få et realkreditlån efter kapitel 7?
Video: SpaceX Polaris Missions Announced, New Starship Fully Stacked and FAA delay 2024, April
Anonim

Ja! Du gør ikke behøver at opgive den amerikanske drøm om at blive boligejer, bare fordi du har indgivet en konkurs. Du kan absolut få et realkreditlån efter -en kapitel 7 konkurs. Generelt er du for de fleste lån berettiget to år efter du modtage din udledning i en kapitel 7.

I forhold til dette, hvor længe skal du vente på at få et realkreditlån efter kapitel 7?

to år

Ved også, kan jeg få et realkreditlån 1 år efter kapitel 7? Der er en 2 år ventetid efter KAPITEL 7 KONKRUTS afviklingsdato for at kvalificere sig til FHA-lån. Du skal vente en mere år at være berettiget. Du er dog berettiget til at kvalificere dig til ikke-qm lån en år efter KAPITEL 7 KONKURS. 20% udbetaling på køb med ikke qm lån.

Spørgsmålet er også, kan du få et realkreditlån efter indlevering af kapitel 7?

Kapitel 7 : hvis du indgivet en Kapitel 7 direkte konkurs og modtog en fritagelse, du 'll har at vente to år fra udskrivningsdatoen før du ansøger om en FHA støttet lån . Men det er et minimum. FHA giver ikke lån direkte til forbrugerne. Det garanterer lån lavet af kommercielle banker.

Hvor hurtigt efter kapitel 7 kan jeg købe en bil?

Hvor længe skal jeg vente efter kapitel 7 konkurs til købe en bil ? Selvom det er muligt at ansøge om en bil lån efter din Kapitel 7 decharge, der kan tage et stykke tid: sager varer generelt i alt omkring 3 til 5 måneder fra indgivelsesdatoen til den dag, hvor din gæld er afviklet.

Anbefalede: