Kan du bruge rid X?
Kan du bruge rid X?

Video: Kan du bruge rid X?

Video: Kan du bruge rid X?
Video: Эти вещи крадут деньги из дома: избавьтесь от них прямо сейчас! Нельзя хранить и держать предметы 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan bruge RID - x ® i udhuse.

Ligeledes kan du bruge rid X i byens VVS?

Mens Rid - x er designet til brug i badeværelses afløb og toiletter, det kan også bruges i andre typer VVS ifølge producenten. Det er sikkert at brug i renovationsanlæg, K-57, højanlæg og udhuse.

Man kan også spørge, hvor ofte skal du bruge rid X? RID - x er naturligt og sikkert til rør og septiksystemer. Husk det altid bruger ID - x en gang om måneden sammen med regelmæssig pumpning. 9,8 oz er 1 månedlig dosis for septiktanke op til 1500 gallons. Til brug , hæld blot pulver ned i toilettet og skyl.

Spørgsmålet er også, er rid X sikkert at bruge?

Enzymet er helt sikker til rør og armaturer og faktisk nedbryder olierne, faste stoffer og affald inde i VVS-rørene, sikkert og billigt. Rid - x fjerner IKKE eksisterende træsko. Det bruges efter at en træsko er blevet ordentligt ryddet, og som forebyggende værktøj til at reducere forekomsten af træsko i fremtiden.

Kan du bruge almindelig rid X i en autocamper?

Det mest almindelige er Rid - x ® og det her er virkelig koncentreret- du bruger 10 ounce i en 1.500 gallon hjemme septiktank! Rid - x virker og vilje arbejde i Campingvogne , også. Rid - x er ikke solgt kl RV kun forretninger i sektionen for hjemmekemikalier i din lokale butik. De sælger dog nu en Rid - x i RV forretninger.

Anbefalede: