Hvad er betydningen af loftgrænse?
Hvad er betydningen af loftgrænse?

Video: Hvad er betydningen af loftgrænse?

Video: Hvad er betydningen af loftgrænse?
Video: Film om kontanthjælpsloft 2024, April
Anonim

Loftsgrænser , generelt er de maksimale værdier, som en person bør undgå. Loftsgrænser er de øvre grænser for skadelige stoffer, som en person ikke bør udsættes for. For eksempel loftgrænse for ammoniak (NH3) er 50 ppm (parts per million).

Heri, hvad mener du med loft?

loft . EN loft er den øvre overflade af et rum. Hvis du ligger på gulvet, du stirrer op på loft . Toppen af et rum, men stadig under taget, en loft er det punkt, hvor du kan gå ikke længere.

Udover ovenstående, hvad betyder gruppeloftet? Øverste forudindstillede grænse for et interval eller den maksimale grænse, ud over hvilken en mængde (såsom en rentesats, lagerniveau, salgspris) er ikke tilladt at stige i henhold til en regel eller vilkårene i en aftale eller kontrakt. Og passerer som en straf eller afhjælpende foranstaltning er udløst. Modsat gulvet. Også kaldet kasket.

Desuden, hvad er kreditloft?

Grundlæggende (da der er et stort antal faktorer afhængigt af situationen) a kreditloft er det maksimale beløb, som en person, virksomhed eller enhed kan låne. Begrebet ' loft ' anvendes typisk til virksomheder eller regeringer, hvor en person ikke bare kan ringe til deres bank for at bede om mere kredit.

Hvad er investeringsloftet?

Inden for finans, a loft er det maksimalt tilladte niveau i en finansiel transaktion. Lofter bruges ofte til at kontrollere risici ved at pålægge en øvre grænse for størrelsen eller omkostningerne, der er mulige for en given transaktion.

Anbefalede: