Indholdsfortegnelse:

Kan du citere en hvidbog?
Kan du citere en hvidbog?

Video: Kan du citere en hvidbog?

Video: Kan du citere en hvidbog?
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Kan
Anonim

EN hvidt papir der er hentet fra en online kilde burde blive citeret sådan: Institutnavn/organisation repræsenteret. (Udgivelsesår). Titel[ hvidt papir ].

Har en hvidbog referencer i denne forbindelse?

Fakta og meninger udtrykt i hvide papirer er ofte understøttet af original forskning eller statistik, som udgiveren har aggregeret fra pålidelige kilder . De inkluderer ofte diagrammer, grafer, tabeller og andre måder at visualisere data på. Begrebet " hvide papirer " stammer fra Englands regeringsudstedte dokumenter.

For det andet, hvordan citerer jeg en onlinerapport i APA? Til citere -en rapport i en referencepost skal du inkludere forfatteren, årstal, titel på rapport , det rapport nummer (hvis der er et), udgiverens placering og udgiveren. I teksten citater ville følge det typiske format med at inkludere forfatteren (eller forfatterorganisationen) og udgivelsesåret.

I denne forbindelse, hvordan refererer du til en hvidbog fra Harvard?

Skal bestå af:

  1. Forfatter af papir.
  2. Udgivelsesår (i runde parenteser)
  3. Papirets titel (i enkelte anførselstegn)
  4. Konferencens titel: undertitel (i kursiv)
  5. Sted og dato for konferencen.
  6. Udgivelsessted: udgiver.
  7. Sidehenvisninger til papiret.

Hvor lang er en typisk hvidbog?

Hvide papirer er normalt PDF-downloads på 3.000 til 5.000 ord. En god hvidt papir er baseret på etablerede fakta og logiske argumenter, som en velresearchet artikel i et industritidsskrift. EN hvidt papir tager generelt 4 til 6 ugers intens indsats af en gruppe mennesker.

Anbefalede: