Hvorfor klassificeres kontrollerbare indskud?
Hvorfor klassificeres kontrollerbare indskud?

Video: Hvorfor klassificeres kontrollerbare indskud?

Video: Hvorfor klassificeres kontrollerbare indskud?
Video: НАБОР ИНСТРУМЕНТОВ 94 ПРЕДМЕТОВ SRUNV AUTO TOOLS 2024, Kan
Anonim

Checkbare indskud er klassificeret som penge fordi: banker holder valuta lig med værdien af deres kontrollerbare indskud . de er i sidste ende statskassens forpligtelser. de tjener renteindtægter for indskyderen.

Spørgsmålet er også, hvorfor betragtes kontrollerbare indskud som penge?

Checkbare indskud er penge fordi deres ejere kan skrive checks mod dem. Federal Reserve Notes er forpligtelser i Federal Reserve. Forskellen mellem M1 og M2 bliver mindre betydningsfuld, når banker tillader indskydere at overføre penge mellem en konto og en anden. Kreditkort er ikke betragtes som penge.

Udover ovenstående, hvad er et checkbart bankindskud? Checkbare indskud er en teknisk betegnelse for enhver efterspørgsel depositum konto, mod hvilken der kan udskrives checks eller veksler af enhver art. De inkluderer også enhver form for omsættelige udkast, såsom en omsættelig udbetalingsrækkefølge (NU) eller Super NOW-konto.

På samme måde kan du spørge, er et checkbart depositum et aktiv?

Checkbare indskud betales på anfordring (kan trækkes på anfordring). Til ejeren af kontoen, en checkbart depositum i en aktiv . Omvendt, fordi indskyderen til enhver tid kan hæve midler fra en konto, og banken er forpligtet til at betale, kontrollerbare indskud er et ansvar for banken.

Hvordan adskiller kontrollerbare indskud sig fra anfordringsindskud?

EN) Anfordringsindskud er de transaktionskonti, mod hvilke et begrænset antal checks kan normalt skrives. Checkbare indskud har ingen begrænsninger i overførbarheden. Anfordringsindskud er disse transaktionskonti, mod hvilke et ubegrænset antal checks kan normalt skrives.

Anbefalede: