Hvad klassificeres salgsrabatter som?
Hvad klassificeres salgsrabatter som?

Video: Hvad klassificeres salgsrabatter som?

Video: Hvad klassificeres salgsrabatter som?
Video: Sales Discounts - Ch. 5 Video 5 2024, Kan
Anonim

Salgsrabatter er også kendt som kontanter rabatter og tidlig betaling rabatter . Salgsrabatter registreres på en kontraindtægtskonto som f.eks Salgsrabatter . Derfor vil dens debetsaldo være et af fradragene fra salg (brutto salg ) for at rapportere nettobeløbet salg.

Er salgsrabatter på samme måde en udgift?

Definition af Salgsrabatter Salgsrabatter (sammen med salg afkast og godtgørelser) fratrækkes brutto salg at nå frem til virksomhedens net salg . Salgsrabatter indberettes ikke som en bekostning.

Man kan også spørge, hvad er salgsfradrag? Brutto salg er totalsummen af alle salgstransaktioner rapporteret i en periode, uden nogen fradrag inkluderet i figuren. Net salg defineres som brutto salg minus de følgende tre fradrag : Salg godtgørelser. En reduktion i prisen betalt af en kunde, på grund af mindre produktfejl. Salg rabatter.

Simpelthen så, hvor er salgsrabat på resultatopgørelsen?

Rapporter totalbeløbet salgsrabatter for en regnskabsperiode på en linje kaldet "Mindre: Salgsrabatter ” under din salg indtægtslinje på din resultatopgørelse . For eksempel, hvis din lille virksomhed havde $200 i rabatter i perioden indberette "Mindre: Salgsrabatter $200.”

Hvorfor er salgsrabat en debitering?

EN salgsrabat er en reduktion, som en kunde tager fra den fakturerede pris på varer eller tjenesteydelser, mod førtidig betaling til sælger. Som rabatter er truffet, er posteringen en kreditering til debitorkontoen for beløbet på rabat taget og en debet til salgsrabat reservere.

Anbefalede: