Hvad var betingelserne i traktaten af 1868?
Hvad var betingelserne i traktaten af 1868?

Video: Hvad var betingelserne i traktaten af 1868?

Video: Hvad var betingelserne i traktaten af 1868?
Video: Japan. Historie i det 20. århundrede. "Nyt håb" 2024, Kan
Anonim

I foråret 1868 en konference blev afholdt i Fort Laramie, i det nuværende Wyoming, som resulterede i en traktat med Sioux. Det her traktat skulle bringe fred mellem de hvide og siouxerne, der gik med til at bosætte sig i Black Hills-reservatet i Dakota-territoriet.

På samme måde, hvad var betingelserne i traktaten af 1868, og hvorfor mislykkedes den?

Hvorfor mislykkedes det ? Siouxerne blev enige om at bo langs et reservat ved Mississippi-floden og det mislykkedes fordi Hunkpapa Sioux aldrig underskrev det og begrænsning.

Ved også, hvordan overtrådte regeringen betingelserne i Fort Laramie-traktaten fra 1868? Det regering til sidst brød vilkår af traktat efter Black Hills Gold Rush og en ekspedition ind i området af George Armstrong Custer i 1874, og det lykkedes ikke at forhindre hvide bosættere i at flytte ind på stammeområder. Stigende spændinger fører til sidst igen til åben konflikt i Den Store Sioux-krig i 1876.

Derudover, hvad er Navajo-traktaten fra 1868?

Accepten fra disse føderale embedsmænd blev kodificeret i Navajo Nation Traktat af 1868 og indstil Navajo (kendt som Dine) bortset fra andre stammer, der kraftigt og permanent blev fjernet fra deres forfædres territorium.

Hvad var konsekvenserne af Fort Laramie-traktaten?

Det Fort Laramie-traktaten var betydningsfuld af flere årsager. For det første det var det første skridt mod reservater, da det fastlagde territorium for individuelle stammer. For det andet underminerede den Permanent Indian Frontier, som var blevet etableret af Johnson i 1834, da den tillod hvide at komme ind i det indiske territorium.

Anbefalede: