Hvordan undgår du skifteretten i Alabama?
Hvordan undgår du skifteretten i Alabama?

Video: Hvordan undgår du skifteretten i Alabama?

Video: Hvordan undgår du skifteretten i Alabama?
Video: Hvordan man syer en ribkant i en V-udskæring 2024, September
Anonim

I Alabama , kan du leve af at stole på undgå skifte for stort set ethvert aktiv, du ejer - fast ejendom, bankkonti, køretøjer og så videre. Du skal oprette et tillidsdokument (det svarer til et testamente), og udnævne nogen til at overtage som administrator efter din død (kaldet en efterfølger administrator).

Er skifteretten også nødvendig i Alabama?

Alabama skifter kun visse ejendom beliggende i staten. Alt, der ejes af arveladeren eller den person, der har lavet testamentet, og som går direkte til en anden, kræver ikke skifte . Disse aktiver kræver ikke skifte at overdrage ejendomsretten.

Udover ovenstående, hvor lang tid har du til at skifte til en ejendom i Alabama? seks måneder

Vil skifteretten i denne forbindelse behandles i Alabama?

Den generelle procedure, der kræves for at afvikle et dødsbo via skifte i Alabama er følgende: Den Vilje skal indgives i det amt, hvor afdøde boede. Det Vilje skal indgives senest fem år efter dødsfaldet. Håndskrevne (kaldet holografiske testamenter) accepteres ikke i Alabama.

Hvor meget koster det at skifte testamente i Alabama?

Sagsgebyrer og domstol omkostninger til prøvelse af testamente afvige alt efter, hvor sagen skal anlægges. For eksempel arkiveringsgebyret til skifte testamente er omkring $57.00 i Jefferson County og $47.00 i Madison County, Alabama.

Anbefalede: