Kan en 12-punkts fatning bruges på sekskantbolt?
Kan en 12-punkts fatning bruges på sekskantbolt?

Video: Kan en 12-punkts fatning bruges på sekskantbolt?

Video: Kan en 12-punkts fatning bruges på sekskantbolt?
Video: Nyt DeWALT værktøj - DCD703L2T Mini Akku boremaskine med børsteløs motor! 2024, Kan
Anonim

Det er almindelige gevindbefæstelser, der er designet til indsættelse i fortappede huller eller til brug med møtrikker. EN 12 - punktbolt design giver den samme bæreflade som en sekskantskrue af sammenlignelig størrelse. Det er meget bedre at bruge en 12 - punktbolt i denne ansøgning.

Med dette i øjesyn, kan du bruge en 12-punkts fatning på en 6-punktsbolt?

Svar: Det er rigtigt 12 - punktstik er fine til de fleste letvægtsreparationer, men tunge skruer kræver en seks- punktstik . En seks- punktstik er meget mindre tilbøjelige til at glide af en genstridig fastgørelse eller runde over hjørnerne. Her er hvorfor: (1) Seks- punktstik har tykkere vægge, så de er mindre tilbøjelige til at flyve.

Og hvad er meningen med 12-punkts-stik? 12 punkts stik . Den yderligere point lave disse stikkontakter lettere at forbinde med hovederne af fastgørelseselementer. Dette er ideelt, hvis du forsøger at arbejde på en fastgørelse, der er svær at se, eller du slet ikke kan se. 12 punkts fatninger er også gode til brug i trange rum, da de giver dig mulighed for at forbinde til en fastgørelse i flere vinkler.

Kan du desuden afmontere 12-punkts-stik?

Det 12 pt fatning er en højere kvalitet. Det er mindre tilbøjelige til at glide eller strimmel møtrikken. En 6- punktstik får et bedre greb om møtrikken og er derfor mindre tilbøjelige til at glide og afrunde møtrikkens hjørner. jeg gjorde husk en fordel ved 12 - punktstik , kan du bruge den på firkantede nødder.

Hvad er en 12-punktsbolt?

Det 12 - punkt hoveddesign betyder, at denne skrue kan strammes med en 12 - punkt Topnøgle, som gør det muligt at påføre højere drejningsmoment sammenlignet med en standard indvendig sekskantskrue.

Anbefalede: