Hvad bruges sekskantede fatninger til?
Hvad bruges sekskantede fatninger til?

Video: Hvad bruges sekskantede fatninger til?

Video: Hvad bruges sekskantede fatninger til?
Video: Hvordan man laver slots på en drejebænk. 2024, Kan
Anonim

Sekskantfatninger har et firkantet drev stikkontakt i den ene ende, Brugt at fastgøre dem til et drejeværktøj, såsom en skralde, og en sekskantet eller to-sekskantet forsænket stikkontakt hovedet i den anden ende Brugt at dreje fastgørelseselementer såsom møtrikker og bolte.

På samme måde kan man spørge, hvad bruges sekskantede fatninger til?

en ' sekskantet fatning ' er en stikkontakt designet til at passe til hovedet af en sekskantet fastgørelsesanordning såsom en møtrik eller bolt. Sekskantfatninger kaldes også '6 point' stikkontakter da der dannes seks punkter, hvor de indvendige vægge fra den sekskantede udsparing mødes.

På samme måde, hvilken type stikkontakter er de mest brugte? 10 mm stikkontakter og 36 mm stikkontakter er typisk mest almindeligt anvendte størrelser. Torx bit stikkontakter.

Heraf, hvordan ser en sekskantfatning ud?

en " hex ” stikkontakt -forkortelse for "hexagonal" - er en stikkontakt der passer rundt om en sekskantet (sekssidet) møtrik eller bolthoved. Der er to typer sekskantede fatninger - seks point og tolv point. De seks punkter sekskantet fatning har seks punkter (vinkler) inde i boltenden, hvilket gør en perfekt udligning sekskant.

Hvad bruges dybe sokler til?

Dybe stikkontakter er nyttige til at dreje møtrikker på bolte, når bolten strækker sig opad i stikkontakt (som i tilfældet med mange boltede samlinger), et meget typisk eksempel er udstødningsklemmebolte på en bil.

Anbefalede: