Hvordan ville økonomer definere lovgivningsmæssig efterslæb?
Hvordan ville økonomer definere lovgivningsmæssig efterslæb?

Video: Hvordan ville økonomer definere lovgivningsmæssig efterslæb?

Video: Hvordan ville økonomer definere lovgivningsmæssig efterslæb?
Video: What is REGULATORY ECONOMICS? What does REGULATORY ECONOMICS mean? 2024, Kan
Anonim

Lovgivende Lag : I modsætning til finanspolitiske ændringer, som kun finder sted én gang om året, sker pengepolitiske ændringer mindst to gange om året eller, i nogle lande, tre til fire gange om året. Altså en vigtig fordel ved pengepolitikken er den korte lovgivningsmæssig forsinkelse.

Hvad er derfor lovgivningsmæssig forsinkelse?

Lovgivende Lag . den tid det tager at foreslå og "passere" en plan. Implementering Lag . når først foreslået/bestået, den tid, det tager for planen at blive sat i kraft.

hvad er lag i makroøkonomi? Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. I økonomi , indersiden forsinkelse (eller intern anerkendelse og beslutning forsinkelse ) er den tid, det tager for en regering eller en centralbank at reagere på et chok i økonomien. Det er forsinkelsen i gennemførelsen af en finanspolitik eller pengepolitik.

Med hensyn til dette, hvordan ville økonomer definere en anerkendelsesforsinkelse?

Anerkendelsesforsinkelse er tiden forsinke mellem hvornår et økonomisk chok, såsom en pludselig højkonjunktur eller buste, opstår, og hvornår det er anerkendt af økonomer , centralbankfolk og regeringen.

Hvad er forsinkelsernes rolle i økonomi?

Politik halter ske, fordi regeringens handlinger ikke er øjeblikkelige. De tager tid. Anerkendelse forsinkelse er den tid, det tager for finans- eller monetære myndigheder at erkende et problem i økonomien. Implementering forsinkelse er den tid, det tager for finans- og pengepolitiske beslutninger at blive gennemført.

Anbefalede: