Hvor meget koster solpaneler i BC?
Hvor meget koster solpaneler i BC?

Video: Hvor meget koster solpaneler i BC?

Video: Hvor meget koster solpaneler i BC?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

En typisk solenergi montering på boligtag er 4 kilowatt (kW) i størrelse med 16 solpaneler , som i B. C ., genererer 4.400 kWh elektricitet over et år. Gennemsnitlig, solenergi systemer af denne størrelse kan koste omkring $14.500.

Når man tager dette i betragtning, hvor meget koster solpaneler i Canada?

Den gennemsnitlige installation koste af solenergi strøm ind Canada er $3,07/Watt eller $23.000 for et 7,5kW system (specifik pris pr. provins i nedenstående diagram).

Også, er solpanel det værd Canada? I Canada , lange, mørke vintre betyder, at det er usandsynligt solenergi nogensinde vil blive den eneste kilde til elektricitet overalt.”Landet kan ikke køre alene videre solpaneler i fremtiden, sagde NEB-cheføkonom Jean-Denis Charlebois. NEB udgiver i dag en undersøgelse af omkostningerne vedr. solenergi sammenlignet med de nuværende elpriser.

Bare så, hvor meget koster det at lave et solpanel?

Hvilket udvalg af omkostninger bør du forventer at se i anførselstegn for en solpanel system? Det gennemsnit pris pr watt for solpaneler spænder fra $2,57 til $3,35, og solpanel omkostninger til en gennemsnit installation i USA varierer normalt fra $11.411 til $14.874 efter solenergi skattefradrag.

Er solpaneler værd at få?

Selvom solenergi er en betydelig investering på forhånd, viser det sig at være godt værdi det i det lange løb. Over 25 år, går solenergi koster mindre end halvdelen af, hvad du ville betale forsyningen for at producere den samme mængde energi.

Anbefalede: