Indholdsfortegnelse:

Hvad er Type 2 B-konstruktion?
Hvad er Type 2 B-konstruktion?

Video: Hvad er Type 2 B-konstruktion?

Video: Hvad er Type 2 B-konstruktion?
Video: Щит и меч 2 серия (военный, реж. Владимир Басов, 1967 г.) 2024, Kan
Anonim

TYPE II - B --Ubeskyttet Ikke-brændbart (mest almindeligt type af ikke-brændbart konstruktion bruges i erhvervsbygninger). Bygning bygget af ikke-brændbare materialer, men disse materialer har ingen brandmodstandsdygtighed. Ydervægge* Ingen brandmodstand for strukturelle rammer, gulve, lofter eller tage.

Spørgsmålet er også, hvad er Type 2-konstruktion?

Type 2 : Ikke-brændbar Type 2 konstruktion findes typisk i nye bygninger og ombygninger af kommercielle strukturer. Vægge og tage er konstrueret af ikke-brændbare materialer. Specifikt er vægge normalt forstærket murværk eller vippeplade, mens tagene har metalkonstruktionselementer og dæk.

hvad er forskellen mellem Type 1 og Type 2 Construction? Den nemmeste måde at definere en Type II bygning er, at den har de samme strukturelle karakteristika som en Type Jeg i, at det er ikke-brændbart konstruktion . Majoren forskel er, at den ikke er beskyttet. En tommelfingerregel er typisk en Type II bygning vil have ratingkrav på en time eller mindre.

På samme måde kan du spørge, hvad er forskellen mellem Type IIA og IIB konstruktion?

Konstruktionstyperne IIA og IIB er også ikke-brændbare, men har ringe eller ingen brandmodstand. Type IIA har minimum 1 times brandmodstand hele vejen igennem. Type IIB , selvom det ikke er brændbart, har ingen krav til brandmodstand, medmindre det kræves af andre sektioner af koden.

Hvad er de fem konstruktionstyper?

Vilkår i dette sæt (5)

  • TYPE 1: BRANDMÆSSIG. Vægge, skillevægge, søjler, gulve og tage er ikke-brændbare.
  • TYPE 2: IKKE BRÆNDBAR. Vægge, skillevægge, søjler, gulve og tage er ikke-brændbare, men giver mindre brandmodstand.
  • TYPE 3: ALMINDELIG.
  • TYPE 4: TUNGT TRÆ.
  • TYPE 5: TRÆRAMME.

Anbefalede: