Hvad laver hoteldirektøren?
Hvad laver hoteldirektøren?

Video: Hvad laver hoteldirektøren?

Video: Hvad laver hoteldirektøren?
Video: Hoteldirektør Mie Hyttel, Hjerting Badehotel 2024, Kan
Anonim

Hotel general managers sikre, at gæsterne er komfortable og tilfredse. De overvåger den anden Hotel personale, såsom pedel og personale, og er ansvarlige for virksomhedens overordnede funktion.

Ved også, hvad er hoteldirektørens opgaver?

GM PLAGT OG ANSVAR : Overvåge driftsfunktionerne for Hotel , i henhold til organisationsdiagrammet. Administrer løbende rentabilitet af Hotel , hvilket sikrer, at målene for omsætning og gæstetilfredshed nås og overskrides. Sørg for, at alle beslutninger træffes i den bedste interesse hoteller og ledelse.

Og hvad er gennemsnitslønnen for en hoteldirektør? Det gennemsnitlig løn for en Hotel General Manager er $159.899 om året og $77 i timen i USA. Det gennemsnitsløn rækkevidde for en Hotel General Manager er mellem $109.801 og $199.758. On gennemsnit , en bachelorgrad er det højeste uddannelsesniveau for en Hotel General Manager.

Tilsvarende, hvad gør en god hoteldirektør?

En hoteldirektør skal være en menneskelig person med det interpersonelle færdigheder at holde gæster og medarbejdere glade. Den daglige leder hjælper med at hilse på og registrere gæster og håndtere deres problemer. Han skal nærme sig gæstens bekymringer med tålmodighed, takt og forståelse, selv i stressede situationer.

Hvad er forskellen mellem general manager og hotel manager?

Manager kan også anvendes på en person, der er ansvarlig for Hotel mens General Manager er væk. Normalt, i weekenden, en hotelbestyrer vil føre tilsyn med driften, mens General Manager er slukket. I større hoteller , Manager kan være en fast stilling - et trin under General Manager.

Anbefalede: