Hvad laver en skimmelinspektør?
Hvad laver en skimmelinspektør?

Video: Hvad laver en skimmelinspektør?

Video: Hvad laver en skimmelinspektør?
Video: Nana - Hvad laver i? 2024, Kan
Anonim

Hvad er et hjem Skimmelsvamp inspektion . Et hjem skimmel inspektion er en inspektion der fokuserer på tilstedeværelsen af vandskader og skimmelsvamp vækst på byggematerialer og personligt indbo i hele et hjem. Luftprøver og overfladeprøver tages generelt for at bestemme hvordan skimmelsvamp påvirker det indendørs bygningsmiljø.

Heraf, hvad er involveret i en skimmelinspektion?

I store træk de fleste skimmelsvamp test involverer at tage en prøve af enten luften eller en overflade. I det væsentlige, a skimmelsvamp inspektør "tester" luften eller overfladen for at finde ud af, hvilken slags skimmelsvamp eksisterer og/eller hvis skimmelsvamp fundet er i stand til at vokse i det testede område.

Derudover, hvor lang tid tager det at teste for skimmelsvamp? Hvis du ringer til os tidligt på dagen, kan vi ofte få nogen ud til dig samme dag eller normalt inden for 24 timer. Fra start til slut varer selve inspektionen omkring en time eller deromkring. Derefter vil resultater og din rapport blive givet til dig inden for 2-4 hverdage, afhængigt af hvor understøttet laboratoriet er.

På samme måde kan du spørge, hvor meget tjener en forminspektør?

Forminspektør løn og kursusomkostninger I gennemsnit tjener en skimmelinspektør i USA omkring 17 USD i timen eller $34, 000 + et år. Udover dette optjener de også en bonus svarende til $470 . Skimmelsvamp inspektioner selv starter ved omkring $350. For at tjene så mange penge, skal du gennemgå forminspektør-certificeringskurser.

Hvordan ved du, om der er skimmelsvamp bag gipsplader?

At fortælle om sort skimmelsvamp kan vokse i dit hjem, bare følg din næse. En muggen, jordagtig lugt, som snavs og rådnende blade, er et afslørende tegn på skimmelsvamp tilstedeværelse. Stachybotrys lugter særligt stærkt. Alle forme har brug for mad, vand og et mørkt, stillestående miljø med temperaturer, der hverken fryser eller koger for at vokse.

Anbefalede: