Kan ups slå et sporingsnummer op?
Kan ups slå et sporingsnummer op?

Video: Kan ups slå et sporingsnummer op?

Video: Kan ups slå et sporingsnummer op?
Video: Natan & Ганвест - Ананасовый сироп (Премьера трека, 2020) 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke har tracking nummer , dig kan stadig gå til UPS vigtigste sporing side og vælg Spore efter reference” feltet. Indtast derefter din reference nummer og datoen for afsendelse og UPS vil være i stand til at finde din pakke, når du vælger spore knap.

Også spurgt, hvordan sporer jeg en UPS -pakke med et sporingsnummer?

Gå til UPS .com, indtast din sporing eller InfoNotice nummer ind i sporing område placeret i venstre side af skærmen, og vælg Spore . Du bliver omdirigeret til Sporing Detaljeside.

Ud over ovenstående kan USPS slå et sporingsnummer op? Gå ind i USPS -sporingsnummer (for at finde det, simpelthen se nederst på en forsendelsesetiket) i søgelinjen; inkluderer ikke streger eller mellemrum. Klik på Kontrollere Status”. Se scanningshistorikken og statusoplysningerne for din pakke.

Bare så, kan du spore en pakke uden et sporingsnummer UPS?

Hvis du har ikke tracking nummer , du kan gå stadig til UPS vigtigste sporing side og vælg Spore efter reference”-feltet. Indtast derefter din reference nummer og datoen for afsendelse og UPS vil være i stand til at lokalisere din pakke hvornår du vælg spore knap.

Kan du spore en pakke ved navn?

Nej. Det er faktisk ikke muligt. Jeg ved, at andre reagerer på at sige, at det er det, men det, de beskriver, sporer faktisk ikke en pakke af din navn og adresse, bruger den disse oplysninger til at slå de nødvendige oplysninger op du faktisk har brug for spore en pakke.

Anbefalede: