Hvad bruges en Aquastat til?
Hvad bruges en Aquastat til?

Video: Hvad bruges en Aquastat til?

Video: Hvad bruges en Aquastat til?
Video: What is an Aquastat? 2024, Kan
Anonim

An aquastat er en enhed Brugt i vandvarmeanlæg til styring af vandtemperaturen. For at forhindre, at kedlen fyrer for ofte, aquastats have en høj grænsetemperatur og en lav grænse.

På samme måde kan du spørge, hvordan fungerer en Aquastat?

Det aquastat overvåger vandtemperaturen i kedlen ved hjælp af en kobberpære, der holder kontakt med vandet inde i kedlen, og som automatisk slukker for kedlen, hvis lav- eller højtemperatur-setpunktet overskrides.

Man kan også spørge, hvor er Aquastat placeret? Mest aquastats har en sensor, der er indsat i en dykbrønd. Fordybelsesbrønden er befinde sig inde i kedlen, hvor vandet cirkulerer. Sensoren registrerer temperaturen.

Heraf, hvordan ved du om Aquastat er dårligt?

Tjek cirkulationsterminaler: Hvis spændingen er overalt, hvor den skal være, og et relæ klikker konstant ELLER en transformer summer, disse komponenter er sandsynligvis dårligt . Separat ved RELÆKONTROLKONTAKTER, der bruger en vandpumpetrykkontrolkontakt som eksempel, diskuterer vi klik- og klaprelækontakter.

Hvor meget koster en Aquastat?

Kedelservice Koste De fleste husejere bruger mellem $185 og $587. Enhedens placering, ødelagte dele og flere andre faktorer kan køre, at pris over $1.000 i nogle situationer.

Anbefalede: