Hvad er type 2 fejl i statistik?
Hvad er type 2 fejl i statistik?

Video: Hvad er type 2 fejl i statistik?

Video: Hvad er type 2 fejl i statistik?
Video: Type I error vs Type II error 2024, Kan
Anonim

EN type II fejl er en statistisk udtryk, der refererer til ikke-afvisningen af en falsk nulhypotese. Det bruges i forbindelse med hypotese testning . Med andre ord producerer det en falsk positiv. Det fejl afviser den alternative hypotese, selvom den ikke opstår på grund af tilfældigheder.

På samme måde kan du spørge, hvad er en type 1- og type 2-fejl i statistik?

I statistisk hypotesetestning, en type I fejl er afvisningen af en sand nulhypotese (også kendt som en "falsk positiv" konklusion eller konklusion), mens en type II fejl er ikke-afvisning af en falsk nulhypotese (også kendt som en "falsk negativ" konklusion eller konklusion).

Ved også, hvordan ved du, om dens type 1- eller type 2-fejl? I mere statistisk nøjagtige termer, type 2 fejl ske, når nulhypotesen er falsk, og du efterfølgende undlader at afvise den. Hvis sandsynligheden for at lave en type 1 fejl er fast besluttet ved "α", sandsynligheden for a type 2 fejl er "β".

Hvad er i denne forbindelse et eksempel på en type 2-fejl?

EN Type II fejl er begået, når vi ikke tror på en sand tilstand. Candy Crush Saga. Fortsætter vores hyrde og ulv eksempel . Igen er vores nulhypotese, at der "ingen ulv er til stede." EN type II fejl (eller falsk negativ) ville være at gøre ingenting (ikke "grædende ulv"), når der faktisk er en ulv til stede.

Hvilke typer fejl er der i statistikker?

Typer af Statistiske fejl og hvad de betyder. Type jeg Fejl opstår, når vi afviser en nulhypotese, der faktisk er sand; sandsynligheden for, at dette sker, er angivet med alfa (a). Type II Fejl er, når vi accepterer en nulhypotese, der faktisk er falsk; dens sandsynlighed kaldes beta (b).

Anbefalede: